hundposters

Posters till nya rummen!

Hej igen!

Nu var det ett tag sen jag skrev. Här hemma går det bra med hundar och gård. Jag har försökt att ta mig ut i skogen på långpromenader oftare med hundarna varje dag både för deras och min skull, ibland om jag har tur får jag med mig Petter också. 

Vi har jobbat mycket för att förändra boningshuset på senaste tiden.

Det gamla kontoret var lite litet så tänkte att det får bli något slags extrarum. 

Har suttit en del på datorn och letat efter inspiration för inredning osv till de nya rummen. 

För kontoret ville jag självklart ha bilder på hundar och hittade en sida som heter posteryard.se

Där fanns det massor av hundrelaterade posters av alla de sorter, foton, illustrationer- humoristiska, jättefina – svårt att välja så fick idén att göra en tavelvägg med flera olika motiv och sen en stor poster med olika hundraser på.

Nisse tyckte dock att det var lite mycket hundar så han fick välja ett motiv som det inte var hundar på – han valde ett motiv av en mysig dimmig skog, den var jättefin och passade in bra trots att det inte var hundar på =). 

Till barn/lekrummet så har jag beställt en sån ABC poster, dom är både fina och roliga att ha när man tränar på alfabetet. 

Till det nya gästrummet har jag inte bestämt mig ännu men jag har några olika idéer om teman.  

Det ena är något slags vintage tema med mustiga mysiga färger, fick inspirationen efter att ha tittat på vintageposters på posteryard.se. 

Mitt andra förslag / ide är att ha ett skandinaviskt tema med mycket trä och naturmaterial, skinnfällar och gröna växter. Det fanns fina posters med foton på vacker skogsnatur jag tror skulle passa bra. 

Vad tror ni?